HAR(d)T  NODIG......

Op 22 november 2022 kreeg ik opeens last van druk op mijn borst, benauwdheid en duizeligheid. Mijn bloeddruk opgemeten en deze was boven de 200.....De huisarts gebeld en ik moest met de ambulance naar het ziekenhuis. Daar constateerde de arts dat ik last had van hartritmestoornissen. 

Na een paar Reikibehandelingen door mijn goede vriend Ronald Smout merkte ik, dat het vertrouwen in mijn lijf en hart weer toe nam. Ik kan nu uit eigen ervaring elke hartpatient aanbevelen, om Reiki in te zetten als ondersteuning in het herstel van het vertrouwen in je hart en lijf. Graag wil ik jou daar bij helpen, durf jij de uitgestoken hand vast te pakken? Bel of mail me voor een orienterend gesprek.

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden of afspraak maken?

NIEUWS !

Eind 2023 heb ik een hypnose cursus gevolgd bij Eline Kempers.
Het is nu ook mogelijk ,om een Reiki behandeling te krijgen met een lichte staat van hypnose. De client ervaart dan een diepere staat van ontspanning en kunnen diepliggende blokkades opgelost worden.Alles gebeurt uiteraard onder goedkeuring van de client en met respect.
Informeer gerust vooraf naar de mogelijkheden , ik beantwoord jouw vragen graag.......

MEER GOED NIEUWS

Op 6 juni 2024 heb ik het Reiki Master certificaat behaald !

Het is dus nu ook mogelijk om bij mij de Reiki 1, Reiki 2 of Reiki 3 cursus te volgen. Bel, mail of app me als je meer infomatie wilt.

.
 

Contact

Almereiki Max Takstraat 65
1325 NH Almere
Telefoon:
06 34713194
KVK nummer 81295731
nicolangendorff@hotmail.com