HAR(d)T  NODIG......

Op 22 november 2022 kreeg ik opeens last van druk op mijn borst, benauwdheid en duizeligheid. Mijn bloeddruk opgemeten en deze was boven de 200.....De huisarts gebeld en ik moest met de ambulance naar het ziekenhuis. Daar constateerde de arts dat ik last had van hartritmestoornissen. 

Na een paar Reikibehandelingen door mijn goede vriend Ronald Smout merkte ik, dat het vertrouwen in mijn lijf en hart weer toe nam. Ik kan nu uit eigen ervaring elke hartpatient aanbevelen, om Reiki in te zetten als ondersteuning in het herstel van het vertrouwen in je hart en lijf. Graag wil ik jou daar bij helpen, durf jij de uitgestoken hand vast te pakken? Bel of mail me voor een orienterend gesprek.

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden of afspraak maken?

NIEUWS !

Eind 2023 heb ik een hypnose cursus gevolgd bij Eline Kempers.
Het is nu ook mogelijk ,om een Reiki behandeling te krijgen met een lichte staat van hypnose. De client ervaart dan een diepere staat van ontspanning en kunnen diepliggende blokkades opgelost worden.Alles gebeurt uiteraard onder goedkeuring van de client en met respect.
Informeer gerust vooraf naar de mogelijkheden , ik beantwoord jouw vragen graag.......

MEER GOED NIEUWS

Per 1 januari 2024 is het ook mogelijk, om donderdags overdag een afspraak te maken voor een Reikibehandeling en/of Reading.
 
Wel graag tijdig reserveren, om te teleurstellingen te voorkomen...
 
Graag tot ziens in mijn praktijk
Ik verheug mij op jouw komst.